Over Ons

In 2009 besloten wij, Monique en Johan van Noortwijk, van onze hobby ons werk te maken. In 2010 kregen wij de mogelijkheid om in Marina Port Zélande een Zeilmakerij & Stoffeerderij (Sails) te beginnen. In 2013 kwam hier de Watersportwinkel (Sales) bij en sindsdien zijn we elk jaar bezig om ons assortiment te verbeteren in product en presentatie.

Voor 2021 gaan we onze volgende fase in, MoNo Sails gaat de winkel en het zeilmakerij proces verder automatiseren; Ontwerpen en produceren via de computer.

Ons motto:

U tevreden, wij tevreden waarbij wij de beste prijs/kwaliteit/service verhouding leveren in de markt!

Marina Port Zélande

Marina Port Zélande, jachthaven gelegen aan de Grevelingen en slechts gescheiden van de Noordzee door de Brouweersdam. Lid van Hiswa, TransEurope Marinas, SevenSisters en al jarenlang erkend met de Blauwe Vlag.

Het Mono Team

Kom eens langs voor koffie en maak kennis met ons team van specialisten!

Monique van Noortwijk

Monique

Van Noortwijk

Na  10 Jaar bij verschillende zeilmakers & stoffeerderijen gewerkt te hebben besloot ze in 2009 een eigen Zeilmakerij & Stoffeerderij te gaan beginnen.
In 2010 werd dit een feit en in 2013 kwamen de Bootiek en Watersportwinkel erbij.

Mensen met veel energie, passie, gedrevenheid en gezelligheid helpen is haar koers.

Johan van Noortwijk

Johan

van Noortwijk

Met een werktuigbouwkunde opleiding en achtergrond met functies als onderhoudsmonteur, CAD tekenaar-constructeur, Leidinggevende van een teken-construeerafdeling, systeembeheerder, kwaliteitsmanager, PR manager en als hobby Zeilen was het geen onlogische keuze om een Zeilmakerij, Stoffeerderij en Watersportwinkel te beginnen met Monique.

Een persoonlijke en betrokken benadering met oog voor detail, oplossingsgericht en klanten positief willen verrassen.

Chantal Tigchelen-Kuijpers

Chantal

Tigchelen-Kuijpers

Met een opleiding MTS mode en kleding, en 20 jaar ervaring als coupeuse is Chantal nu ruim 4 jaar werkzaam in de zeilmakerij en stoffeerderij waarvan 3 jaar bij MoNo Sails & Sales. Aandacht voor details en kwaliteit met als resultaat een mooi en functioneel eindproduct, daar staat ze voor.

Personeel gezocht bij MoNo Sails & Sales

Jouw naam hier

Wij zijn op zoek!

Kom jij het team van MoNo Sails & Sales Versterken ? Vul dan het formulier in op onze contact pagina.

Supplier of The Flyer

MoNo Sails & Sales official supplier van Stichting Revival of the Flyer. Hiermee ondersteunen wij de stichting welke deze meer dan 40 jaar oude legend weer in originele staat hersteld heeft en in de vaart houdt.